ceturtdiena, 2014. gada 27. februāris

OCTA vēsture ASV


OCTAs apdrošināšana

Diemžēl auto OCTA apdrošināšanas vēsture nav piesātināta ar daudz plaši zināmiem dramatiskiem un revolucionāriem mirkļiem, tāpēc, lai padarītu to nedaudz interesantāku izcelsim dažus.

Tālajā 1927. gadā Paul Revere steidzās ar ātrumu 50 jūdzes stundā uz Massachusetts savā uzticamajā Chrysler Imperial, lai pavēstītu štata vadības galvenajam birojam savu ziņojumu. Nespējot pretoties viņa kaislīgajai un daiļrunīgajai runai par neskaitāmajām OCTA auto apdrošināšanas priekšrocībām, Massachusetts drīz vien kļuva par pirmo ASV pavalsti, kur OCTA civiltiesiskās atbildības apdrošināšana bija obligāta saskaņā ar likumdošanu.

Līdz 1940-ajiem gadiem, ar Otrā pasaules kara beigām, un turpmāku pieaugumu automobiļu ražošanā, lielākā daļa ASV pavalstu pieņēma līdzīgus OCTA likumus. Šodien, New Hampshire ir vienīgā ASV pavalsts bez obligātās likumos noteiktas OCTA atbildības.

No Ford Model T līdz dot-com

Kopš Travelers pārdeva pirmo OCTA pirms 113 gadiem, auto apdrošināšana ir attīstījusies no vienkāršiem ar roku rakstītiem līgumiem līdz augsto tehnoloģiju sasniegumiem, kā tas ir šodien. Šis fakts ir jāieraksta OCTA automašīnu apdrošināšanas vēstures grāmatā, ka pirmā auto apdrošināšanas OCTA tirdzniecība internetā notika jau tālajā 1999. gadā.
Kopš pirmā OCTA tika pārdota internetā vairāk nekā pirms desmit gadiem, auto apdrošināšana ir turpinājusi attīstīties un uzlaboties. Tagad jūs varat saņemt cenas piedāvājumu tikai dažās sekundēs un izvēlēties pašu izdevīgāko OCTA šeit.
Tātad, kas tālāk?
Virtuālais apdrošināšanas aģents?
Peldošo transporta līdzekļu OCTA apdrošināšana?
Varbūt. Nāks laiks un tad jau redzēsim!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru