svētdiena, 2014. gada 7. septembris

Apsaimniekotāji - kā izvēlēties pareizo


Īpašuma apsaimniekotāji dod vienai pusei ir tiesības doties uz citas puses īpašumu. Ka īpašumu apsaimniekotāji var piederēt privātpersonai, uzņēmējdarbības vienību vai grupas īpašnieku. Komunālie pakalpojumi bieži vien saņem servitūti, kas ļauj viņiem, lai palaistu caurules vai tālruņa līnijas zem privāto īpašumu. Apsaimniekotāji servitūts neprecizē konkrētas personas. Ekskluzīvu apsaimniekotāji servitūts precizē puses, kurām ir priekšrocības šī servitūta. Servitūti var iegūt piekļuvi citam īpašumam, ko sauc par "piekļuves un izeja", izmantot avota ūdeni, ierakstu veikt remontu uz žoga vai slaidu jomā, vadīt lopus pāri un citu izmantošanu.Servitūts ir nekustamais īpašums procentu, bet atsevišķi no juridiskā nosaukuma īpašnieka pamatā esošā zemes
apsaimniekotāji


Gadījumā, piebraucamais ceļš servitūta, tas ļauj personai, kas ir saņēmējs atvieglotiem šķērsot "kalpojošā" īpašums.Kas saņem labumu no atvieglotiem zeme sauc "dominējošais" īpašuma vai īpašums.Piebraucamais ceļš servitūts var izveidot, reģistrējot aktu, kas nosaka, ka, piemēram, viens kaimiņš pieder piebraucamais ceļš uz pusceļā, bet ir arī servitūts vai tiesības veidā izmantot atlikušo; Tomēr, Blakus mājas pieder otru pusi piebraucamais ceļš, ar labo-of-veidā attiecībā uz daļu kaimiņš īpašumā. Servitūts apsaimniekotāji var pieprasīt recepšu izmantošanas piebraucamais ceļš. Tas prasa pierādījumu, ka jūsu kaimiņš labprātīgi atteicies no sava izmantot piebraucamais ceļš laikā nelabvēlīgo laika posmā, kad jūs un jūsu priekštecis baudīja ekskluzīvas izmantot piebraucamais ceļš. Servitūti jāapraksta lietošanas apjomu, kā arī servitūta atrašanās vietu un robežas. Piemēram, ja apsaimniekotāji  servitūts tiek radīts piebraucamais ceļš vienai mājai, īpašnieks atvieglotiem nevar pārvērst savu māju par viesnīcu ar daudzām automašīnām ceļo pa servitūta ja servitūts ir paredzēta lietošanai ar vienu ģimeni.

Servitūti var izveidot ar aktu, kas jāreģistrē tāpat kā jebkura nekustamā īpašuma interesēm, ar nepārtrauktu un atvērtu lietošanai ne-īpašniekam pret tiesībām nekustamā īpašuma īpašniekam par likumā vairākus gadus, tipiski piecas ("normatīva servitūta"), vai darīt pašu kapitālu (taisnīgumu), tostarp nodrošinot piekļuvi "nav izejas uz jūru" kādu nekustamo īpašumu (dažreiz sauc par "servitūts nepieciešamības"). Tāpēc nošķirtus pakām ir praktiski nav vērtības, servitūts pēc nepieciešamības, parasti var izveidot virs blakus esošo zemes gabalu, ja tajā kaut kad iepriekš, tas bija kopēja īpašumtiesības ar jūrai gabala.

Servitūti var konkrēti aprakstīt ar robežas vai tās mērķi. Ir arī "negatīva servitūts", piemēram, aizliegums pret ēkas struktūru, kas bloķē skatu. Nosaukums ziņojumi un titulu tēzes parasti aprakstīt visas pašreizējās servitūti pēc zemes gabala nekustamo īpašumu.Vietu, uzturēšanu un izmantošanas veidu atvieglotiem ir definētas vienošanās, izmantošanas vai instrumentu radot servitūts. Dažos gadījumos, īpašnieks kalpojošā īpašuma uzlādē servitūts turētāju uzturēšanas maksa, tomēr, uzturēšana var būt pakļauta jebkāda veida vienošanās starp iesaistītajām pusēm. Servitūti var apspriest saskaņā ar līgumu tiesību principiem. Visas prasības, kas ietver prasības pret zemi ir rūpīgi izstrādāts.

Pamatā ir divu veidu apsaimniekotāji - bruto un piederums servitūtiem. Servitūti kā bruto ir personas tiesības, kas piešķirtas indivīdiem vai konkrētām grupām. Pēc tam, kad apsaimniekotāji mainās uzņēmuma īpašnieks vai, sabiedrību gadījumā, izšķīst, servitūts izbeidzas. Piederums servitūti ir vairāk pastāvīga un tiek dota gan īpašumu un tā īpašnieku. Ja nekustamā īpašuma īpašnieks ar servitūta pārdod īpašumu, jaunais pircējs iegūst tās servitūta tiesības, kas pieder ar īpašumu. Lai būtu juridisks piederums, iesaistītie īpašībām jābūt blakus viens otram, un jāpieder atsevišķām struktūrām. Vairāk par apsaimniekotāji šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru